Omdömen

VAD ANDRA SÄGER

Vi tycker om att dela upplevelser från andra IPG-kunder som har haft en paintballdag på ett av våra center. Läs kommentarerna från våra center nedan för att få en inblick i vad du kan förvänta dig under en paintballdag med IPG.

Ms D H 23.07.2015 (Essex)

Instruktören Tom var väldigt hjälpsam och barnen tyckte att han var briljant. De 11 barnen mellan 7-10 år hade den bästa tiden och vill komma tillbaka så snart som möjligt. Tack för att ni gjorde min son och hans bästa väns 7:e födelsedag till en oförglömlig dag. Det var en fantastisk dag!

Ms E B 20.07.2015 (Northampton)

Martin, vår instruktör och ledare under uppdraget, var exceptionellt bra med hela laget och alla pojkar njöt verkligen av dagen. Jag är övertygad om att vi kommer att återvända. Stort tack!

Ms N W 18.07.2015 (London)

Vi kom dit för min sons 13:e födelsedag och han sa att det var den bästa födelsedagen någonsin, och han vill komma tillbaka varje år. Han och hans 5 vänner har blivit fans, och alla har lovat att komma tillbaka igen. Hans 19 år gamla bror vill till och med arbeta där! Jag är verkligen förvånad över vilken lysande dag det var! Vi hade en underbar tid, personalen var underbar och deras uppträdande var anmärkningsvärt – felfritt. Det var personalen som angav tonen för den vänliga och välkomnande atmosfären och de fortsatte att bry sig om alla grupperna som var där den dagen. Det finns inga ord som kan beskriva hur fantastisk vår dag var. Vi kommer verkligen att komma tillbaka. Tack!

Ms S L 18.07.2015 (Surrey)

Vi hade alla en utmärkt dag, tack! Vi kommer att boka en ny dag igen.

Mr J B 17.07.2015 (Bellshill)

Tack för en fantastisk dag. Vi kommer verkligen komma tillbaka snart.

Ms S P 12.07.2015 (Storlondon)

Vi har varit där flera gånger och det är alltid roligt. Ett stort tack till hela personalen som arbetade så hårt och såg till att vi var säkra händer.

Mr R C 12.07.2015 (Worcester)

Personalen var särskilt bra. De var välkomnande och såg till att barnen kände sig säkra och hade roligt. Vi var nöjda med hela dagen och min son hade en underbar dag. Tack.

Ms E H 11.07.2015 (Staffordshire)

Det var en väldigt vänlig miljö och Delta Force Paintball-laget var informativa och hjälpsamma. Barnen hade en fantastisk dag!

Ms Y W 11.07.2015 (Oxfordshire)

En otrolig dag, tack. Vår instruktör Luke var fantastisk och oerhört hjälpsam, artig och tillgänglig. Han var en utmärkt ambassadör för centret.

Mr P M 11.07.2015 (Daventry)

Vår äldre instruktör Dom var riktigt bra. Han var vänlig, kunnig och hjälpsam när vårt team hade några frågor och fick oss hela tiden att skratta vilket gjorde dagen ännu mer angenäm.