HUR DU KÖPER IPG PAINTBALL-BILJETTER

Det finns många sätt som du kan utnyttja detta fantastiska erbjudande:

Utställning / Kampanjer

IPG anlitar ibland PR-grupper för att sprida produkten och nå ut till människor. Ofta sprids produkten till ett väldigt rabatterat pris, i förhållande till det vanliga erbjudandet. Dessa erbjudanden är slumpmässiga och är enbart tillgängliga under en begränsad tidsperiod. Om du ser dessa erbjudanden när du är ute och ränner, se till att utnyttja dessa erbjudanden. Erbjudandena skiljer sig från plats till plats, och lag till lag, så håll ögonen öppna för att fynda!

Internet

Fyll i online-frågeformuläret och ange att du vill utnyttja det här fantastiska erbjudandet som enbart kostar 425 SEK – 10 biljetter kostar 4250 SEK (enbart biljettpriset, paintbollar inkluderas inte i priset) så kommer en av våra vänliga konsulter att kontakta dig för att arrangera betalningen och assistera dig när du slutför bokningen för ditt valda center. Utöver detta pris måste du betala för paintbollar.

Telefon

Ring 0840 309 990* så kommer en av våra vänliga konsulter att hjälpa dig med ditt köp och ordna bokningen för ditt valda center.