Arbeta med oss


OM IPG:

Med nyöppnade center i Sverige, Kanada, Sydafrika och USA har IPG som målsättning att ta paintball till världens alla hörn. Detta globala uppdrag kan bara vara så bra som människorna bakom det, och även de bästa idéerna förblir en idé utan ett team bakom dem.

Vi på IPG letar efter personal för flera olika positioner för våra kommande center i ovannämnda länder. Vi vet vilken typ av människor som fungerar i den här spännande industrin viket är varför vi letar en väldigt speciell typ av person – kanske är du denna person?

IPG startade med ett mål i sikte – att förse våra kunder med de bästa och mest exalterande paintball-äventyren som pengar kan köpa. Därför letar vi efter personer som inte enbart är roliga och energiska, utan även hängivna och självmotiverade personer som gillar att uppleva en spännande och givande karriär.

Vi erbjuder våra anställda en chans att arbeta i en rolig miljö med en riktigt bra lön med uppnåeliga bonusar tillsammans med en fantastisk grupp människor. Men allt handlar inte om kul och att tjäna pengar. Det här är en chans för dig att utveckla din karriär och din personliga utveckling.

Även om du inte har den relevanta arbetserfarenheten är chansen stor att du har vad som krävs om du tror att du är redo för den här utmaningen. På IPG erbjuder vi våra nya anställda fullständig träning och vi ser ingen anledning till att slösa bort talang bara för att du inte har haft tid att arbeta med ditt CV!

Om du tror att du är rätt person att arbeta med oss och vill arbeta med någon av följande positioner, kontakta oss på 0944-2829* eller fyll i blanketten nedan.

VÅRA FRAMTIDA PLANER:

IPG har stora internationella expansionsplaner och letar efter nya lagmedlemmar inom försäljnings-, PR- och ledningspositioner. Vår policy är att arbeta inom vårt nätverk, och att utveckla och uppdatera det med inspirerade och entusiastiska människor som brinner för att gå med i världens största och snabbast expanderade PR-företag för paintball.

VI LETAR EFTER:

Vi letar alltid efter unga och drivna personer som vill gå med i våra PR-lag – på IPG finns det alltid en möjlighet för personer som vill arbeta hårt och växa tillsammans som ett lag.

Om du är självmotiverad och har ett stort självförtroende är det här en position för dig. Vi letar inte efter erfarenhet, vi letar efter attityd!

VAD VI KAN ERBJUDA DIG:

”Livlig” är en bra beskrivning av arbetsmiljön hos IPG och våra team har en underbar ‘arbeta hårt, spela hårt’-attityd som är rolig att vara i närheten av.

Vi investerar mycket tid och pengar i företaget för att kunna erbjuda våra anställda nya och spännande möjligheter, såväl som träning som hjälper dig att uppfylla dina målsättningar.

Det sociala livet som den här arbetande livsstilen erbjuder är världskänd! IPG är inte bara ett företag, vi är en familj.

NÄSTA STEG:

Om du anser att du är:

  • Självmotiverad.
  • Någon som njuter av en utmaning och strävar efter att uppnå målsättningar.
  • Entreprenörsinriktad.
  • En person med en fantastiskt social kompetens.

Och om du vill:

  • Arbeta i en livlig miljö med spännande människor.
  • Dela idéer och arbeta med en större självständighet än tidigare.
  • Belönas för ditt hårda arbete och ansträngningar.
  • Utveckla dina ledaregenskaper.

Arbeta med oss

 
 

cforms contact form by delicious:days