Chat with us, powered by LiveChat

HÖG KVALITET TEMAD

SPELZONER

Spelzoner

Zombiernas krypta

Den mörka kryptan ryktas vara zombiernas hem – farliga, odöda lik som förföljer den närliggande kyrkogården. Den Heliga boken är placerad på den mörka kryptans höga altare och zombierna ödelägger området och attackerar alla som kommer i dess närhet. På kryptans höga altare finns den Heliga boken. Ditt uppdrag är att undvika dessa själlösa varelser, hämta den Heliga boken från altaret och ta den till zombiernas grogrund.

Kommandopostering

En grupp elitmarinsoldater har viktig underrättelse om var en lokal upprorsgrupp håller till. Informationen antyder att denna kommandopostering skyddar terroristledare som planerar att attackera viktiga militära mål. Som marinsoldat har du i uppdrag att ta dig djupt in i fiendens territorium och hämta gömda sprängämnen. När du har hämtat dessa sprängämnen, är ditt uppdrag att infiltrera kommandoposteringen och negera hotet.

Fienden Vid Porten

Allteftersom andra världskriget går vidare, träffas Sovjetunionen och ledningsmakterna för att säkerställa och ta kontroll över det strategiskt viktiga området runt Stalingrad. De sovjetiska styrkorna är fullt medvetna om att om de inte förstör spetsnaz intelbunker kommer krigsinsatserna att hindras dramatiskt! För att förstöra bunkern måste de sovjetiska styrkorna strida för att kontrollera broar, avancera framåt genom fiendens territorium och placera ut sprängämnen i bunkern.

Speedball Arena

Paintball har sitt ursprung i Kanada och USA i början av 1980-talet. Inledningsvis var det ett spel mellan två lag ute i skogsmarkerna. 1987 – i Wolfslair, USA – testades ett nytt spelformat och istället för att spela ute på skogsmarkerna skapades en specialgjord utomhusarena, med konstgjorda barrikader istället för träd. Detta kom att bli kallas Speedball, och spreds som en fluga världen över.
Page 1 of 212

Har du köpt dina IPG-paintball-biljetter?

Lös in dina biljetter genom att ange Spårningsnummer.