Chat with us, powered by LiveChat

PRISER

PRISER

Spelkostnader

  • 425 SEK/person för en hel paintball-dag. Dagen börjar kl. 09:15 och slutar kl. 16.00, även om tiderna för ankomst och avgång varierar mellan de olika lokala och nationella centren.
  • För en bokning krävs 180 SEK/person för att täcka de första 100 paintbollarna.

I paketet inkluderas

  • 12-14 actionspäckade spel beroende vilket center du väljer.
  • Uthyrning av utrustning under dagen, kolla in ‘Utrustning’-sidan för en fullständig beskrivning av utrustningen som vi erbjuder på våra IPG-paintballcenter.
  • Allmän ansvarsförsäkring.
  • Övervakning och hjälp från vänlig och fullt tränad personal.

Paintbollar

Paintbollar inkluderas inte i spelkostnaden. När du bokar måste du betala 180 SEK/person för de första 100 paintbollarna som väntar på er vid ankomsten. Extra paintbollar kan, när som helst under dagen, köpas på de nationella paintballcentrens butiker för:

  • 95 SEK per 100, när de köps i bulk-boxar som består av 1000 paintbollar.
  • 110 SEK per 100, när de köps i mindre kvantiteter.

Om du har några frågor om paintball-priserna, tala med någon från vårt bokningsteam.

IPG-biljettinnehavare

Om du redan har köpt dina IPG-biljetter har du redan täckt spelkostnaden på 425 SEK, vilket inkluderar uthyrning av utrustningen och inträde till centret för varje person. För att bekräfta din bokning är du skyldig att betala ytterligare 180 SEK/person för att betala de första 100 paintbollarna som väntar på dig när du anländer till centret.

För att boka ditt drömevenemang, kontakta någon från vårt vänliga bokningsteam genom att ringa 0840 309 990. Alternativt kan du boka online på ‘Boka nu’-sidan.

Så här köper du en IPG-biljett

Det finns flera enkla sätt att köpa dessa fantastiska biljetter:

Erbjudanden

IPG har PR-lag utplacerade på köpcentrum och huvudgator över hela landet. Våra PR-lag består av godkända återförsäljare som ofta säljer biljetter till högt rabatterade och tidsbegränsade erbjudanden, som säljs till lägre priser än det vanliga IPG-erbjudandet. Erbjudandena varierar beroende på tid på året och från stad till stad, så se till att utnyttja de fantastiska erbjudandena om du stöter på en av våra vänliga marknadsförare.

Internet

Det är oerhört enkelt att boka online – fyll i frågeformuläret online och förklara att du vill utnyttja erbjudandet för 425 SEK/biljett. 10 biljetter kostar 4250 SEK (täcker enbart biljettpriset, paintbollar inkluderas inte) och någon från vårat bokningsteam kommer att ringa upp dig och ta dig igenom betalningsprocessen för att boka din drömdag med paintball på det center där du önskar spela. Obs, du är fortfarande skyldig att betala 180 SEK/person för de 100 första paintbollarna vilket inte inkluderas i biljettkostnaden.

Telefon

Ring vårt bokningskontor på 0840 309 990 så kommer en av våra evenemangssamordnare att hjälpa dig med biljettköpet och att arrangera din dag på det paintballcenter som kommer att välja.

Har du köpt dina IPG-paintball-biljetter?

Lös in dina biljetter genom att ange Spårningsnummer.

Spelzoner