Chat with us, powered by LiveChat

ONLINE-SÄKERHET

SÄKERHETSÖVERSIKT

Säkerhet är ett avgörande bekymmer för både konsument och återförsäljare under en online-transaktion. I verkligheten är en onine-transaktion troligtvis säkrare än en korttransaktion i en butik eller över telefon eller fax, eftersom informationen som överförs online krypteras med komplicerade kombinationer av logaritmer.

TRANSAKTIONSKRYPTERING

Överföring av inköpsinformationen från IPG-webbsidan till våra servrar är inkapslade med våra egna krypterade och digitalt undertecknade protokoll. Dessa använder standardmetoder för att garantera att informationen passerar säkert och inte manipuleras i SSL.

KONSUMENTENS SÄKERHET

Den finansiella kommunikationen mellan konsumenten och IPG är också maximalt krypterad, vilket stöds av konsumentens webbläsare som använder 128-bitars SSL. Konsumenter är också skyddade från bedräglig användning av deras kort i en “kortet är inte närvarande”-miljö, av deras kortutfärdare. Kortutfärdaren förser konsumenten med rättigheten att bestrida transaktionen om varan/tjänsten inte anländer eller om kortet har använts bedrägligt.

DATALAGRING

Datalagring på IPG-systemen granskas regelbundet av vår tekniska personal för att garantera en säker transaktionsmiljö. Vi garanterar även att vi hela tiden granskar vår tillverkarspecifika kod.

 

Har du köpt dina IPG-paintballbiljetter?

Lös in dina biljetter genom att ange spårningsnummer..

Spelzoner