Chat with us, powered by LiveChat

ALLMÄNNA VILLKOR

Det är viktigt att du läser igenom och förstår de allmänna villkoren som gäller för avtalet innan du undertecknar det. Om du inte förstår några termer eller om du inte håller med måste du rådfråga IPG-websidan INNAN du undertecknar. Underteckna den här överenskommelsen enbart om du vill bindas till de allmänna villkoren som anges här och på baksidan av IPG-biljetterna.

Allmänna villkor för IPG-biljetter

 • Boka online på www.ipgpaintball.se eller genom att ringa 0840 309 990.
 • Alla bokningar genomförs i mån av tillgång. Ditt val av datum är eventuellt inte tillgängligt, men andra datum kommer alltid att erbjudas. Försök att boka åtminstone två veckor i förväg.
 • När du bokar är du skyldig att betala paintballcentret för de första 100 paintbollarna som kostar 180 SEK/person (vi accepterar kreditkort). Paintbollar inkluderas inte i priset för IPG-biljetten.
 • Extra paintbollar kan köpas under dagen på de nationella paintballcentren för 110 SEK per 100 i bulkpris (1000 paintbollar), eller för 130 SEK per 100 i mindre kvantiteter. Paintball-priserna är korrekta vid tidpunkt för utskrift och kan ändras.
 • Enbart de paintbollar som förses av paintballcentret, under evenemangsdagen, kan användas på centret.
 • Minimiålder på de nationella centren är 10 år.
 • Plats för paintballcenter kan ändras p.g.a. orsaker bortom vår kontroll, och platskartan är enbart för vägledning.
 • Om någon inte kan delta under evenemangsdagen kommer förskottsbetalningen och paintbollarna för den personen att gå förlorade.
 • Mat inkluderas inte i kostnaden för IPG-biljetten men kan köpas under din evenemangsdag.
 • IPG-biljetter säljs enbart av IPG på våra affärslokaler; de kan säljas på annan plats av tredje part, men dessa personer är inte anställda eller agenter som tillhör IPG. Betalning som görs till tredje part är inte en avtalsmässig överenskommelse med IPG. IPG kommer att förse tjänsten såsom den beskrivs på den här IPG-biljetten, och ingenting annat.
 • Du har inte en giltig bokning förrän du får en slutlig bokningsbekräftelse via e-post. Om du inte får denna 48 timmar efter bokningen, bör du skicka en förfrågan på ’Kontakta oss’-sidan, eller ringa oss på 0840 309 990. Du kommer att behöva den här bekräftelsen på speldagen så se till att ta med den.
 • Observera att vi inte ansvarar för fel som uppstår av data som du har angivit inkorrekt. Se till att fylla i Hus, Gata, Stad och kontaktinformation korrekt. Vi kommer även att behöva en giltig e-postadress för att bearbeta e-postbekräftelser och kvitton.
 • Betalningarna är inte återbetalningsbara. Men vi kan överföra betalningar för framtida bokningar. Se till att alla spelare är redo att delta på bokningsdatumet innan du skickar in din bokning eftersom misstag inte kan ändras efter att bokningen har slutförts.
 • Extraspelare kan läggas till en befintlig grupp närsomhelst, upp till 48 timmar innan speldagen. Skicka en förfrågan på ’Kontakta oss’-sidan. En IPG-konsult kommer att kontakta dig för att arrangera betalningen. Obs: extraspelare som dyker upp på centret utan förbokning kommer eventuellt inte tillåtas att delta p.g.a. begränsad kapacitet/tillgänglighet av personal/utrustning. Förbokning är nödvändigt.
 • Enbart paintbollar som godkänns av IPG-paintballcenter får användas på centret. Spelare som tar med sina egna paintbollar till centret kommer att uteslutas utan återbetalning.
 • Garanterad tillfredsställelse. Om du ångrar ditt köp av biljetterna kan du när som helst, upp till sju dagar efter köpet, returnera alla biljetter till IPG Sweden, Sjötorpsbrinken 4, 165 65, Hässelby Strand, Sweden. Ange korrekt porto så att din förfrågan kommer fram till oss i tid. Frågor gällande återbetalningar som meddelar för oss din önskan att avbryta, måste tas emot skriftligen inom 7 dagar efter inköpsdatumet. Återbetalningar kan medföra en administrationskostnad och kan ta upp till 21 dagar att bearbeta. Observera att biljettens allmänna villkor är bindande när denna återbetalningsperiod har passerat, och återbetalning av biljetten är inte längre möjligt.
 • Alla spelare accepterar att bindas av våra spelvillkor och säkerhetsregler. Spelare som inte följer våra säkerhetsinstruktioner kommer att uteslutas från centret utan återbetalning.

 

 

Har du köpt dina IPG-paintballbiljetter?

Lös in dina biljetter genom att ange spårningsnummer..

Spelzoner